Genel Duyurular
24.01.2023

2022-2023 Bahar Dönemi Uygulamalı Derslerin Anlaşmalı İş Yerleri Aracılığı Yapılması için Başvuru !

Daha önce bilgilendirildiğiniz üzere 2. sınıfınızın bahar döneminde müfredatınızda bulunan uygulamalı derslerinizi okulumuzun anlaşmalı olduğu iş yerlerinde alabilmektesiniz. Bu kapsamda 2022-2023 Bahar Döneminde Uygulama derslerini şirketlerde görmek isteyen öğrencilerimizin bilgileri ile birlikte aşağıda listesi verilmiş olan şirketlerden bir tercih sırası oluşturarak 25.01.2023 Saat 13:30'a kadar aozsan@thk.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir.

2022-2023 Bahar Dönemi için Anlaşmalı Şirketler:

- MANA HAVACILIK EĞİTİM ve TEKNOLOJİ GELİŞTİRME TİCARET A.Ş.

- TÜRK HAVACILIK ve UZAY SANAYİİ A.Ş. (TAI) - ANKARA

- TUSAŞ MOTOR SANAYİİ (TEI) - ESKİŞEHİR

- THK TEKNİK AŞ - ANKARA

- HUBSAN TEKNOLOJİ A.Ş. (DRONE.NET) - ANKARA

Öğrenci Adı Soyadı:

Öğrenci Numarası:

Tercih Sırası

1.

2.

3.

Önemli Not: Başvuru sayısı kontenjanı aşması durumunda, öğrenciler not ortalamasına göre sıralanacaktır. aozsan@thk.edu.tr mail adresi dışında bir iletişim kanalında yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.